FXGM Suomi arvostelut

Mikä on FXGM Suomi?

FXGM Suomi on kansainvälinen välitysalan yritys, joka tarjoaa kaupankäyntimahdollisuuden osakkeilla, indekseillä, valuuttamarkkinoilla, CDF:llä ja hyödykkeillä.

Kaupankäynti FXGM:n valuuttamarkkinoilla

FXGM tarjoaa monia etuja asiakkailleen. Erilaisten kaupankäyntityökalujen lisäksi heillä on hyviä etuja, kuten se, että ensimmäiset 5-10 positiota on suojattu vakuutuksella. Tämä tarkoittaa sitä, että saat sinun 5-10 ensimmäisestä positiostasi rahat takaisin, mikäli ne ovat tappiollisia. Käytännössä tämä tekee noista sijoituksista täysin riskittömiä. Jos saat voittoa kyseisistä sijoituksista, saat toki pitää ne. Jotta asiakas voi käyttää tätä ensimmäiset suojattujen positioiden työkalua eli FPP-työkalua, hänen tulee olla tehnyt vähintään 200 dollarin alkutalletuksen eli kuulua vähintään Discovery-tasolle. Mitä suuremman ensitalletuksen hän tekee, sitä enemmän voi valita näitä suojattuja positioita. Enimmäismäärä, jonka voi suojata, on 10 positiota. Sen voivat tehdä vain ne asiakkaat, jotka ovat tallettaneet FXGM:n tilille vähintään 1000 dollaria. Ennen tämän FFP-työkalun hyödyntämistä tulee lukea tarkkaan siihen kuuluvat ehdot, jotka löytyvät selkeästi FXGM Suomen sivuilta.

FXGM Suomen asiakastilit

FXGM Suomella on viisi erilaista asiakastiliä. Nämä vaihtoehdot ovat Discovery, Hopea, Kulta, Timantti ja VIP. Jos haluat treidata vain demotilillä, se on saatavilla MetaTrader-versiossa. Toinen kaupankäyntialusta on PROfit. Jokainen näistä viidestä eri tilityypistä sisältävät ilmaiset koulutuskurssit sekä webinaarit. Niissä on myös tuo edellä mainittu suojavakuus 5-10 ensimmäiselle positiolle sekä henkilökohtainen asiakkuudenhoitaja, e-kirja sekä pop-up ilmoitukset sekä mahdollisuus tehdä kauppaa yhdellä klikkauksella ja kuulua treidauksen sisäpiiriin. Kaikki asiakastilin omistavat saamat myös ilmaiseksi tekstiviestejä, joissa ilmoitetaan ajankohtaisista talousuutisista. Käyttäjät saavat myös käyttöönsä joka päivä päivittyvän talouskalenterin sekä uutiset ja hinnanvaihtelusignaalit.

FXGM:n kokeilutili on nimeltään Discovery. Sen vähimmäistalletusvaatimus on 200 USD. Se pitää sisällään kaikki nuo edellä mainitut edut paitsi asiakkuudenhoitajan ja Trading Centralin sisäänpääsyn. Seuraava asiakastilitaso on Hopea, johon päästäkseen tulee tallettaa 10 000 – 29 999 dollaria. Hopeatilin erikoisedut ovat kaikille tileille yhteisten etujen lisäksi spredi-alennus hyödykkeistä sekä yhden kuukauden ilmainen sisäänpääsy Trading Centraliin. Kultatilin pääsyvaatimuksena talletus, jonka suuruus on välillä 30 000 – 49 999 dollaria. Kultatililäiset saavat edellä mainittujen etujen lisäksi kahden kuukauden ilmaisen sisäänpääsyn Trading Centraliin sekä spredi-alennusta tärkeimmistä Forex-valuuttapareista. Timanttitilin avaamiseen vaaditaan 50 000 – 99 9999 dollarin talletus. Edellä mainittujen etujen lisäksi siihen kuuluu ilmainen sisäänpääsy Trading Centraliin 3 kuukaudeksi sekä henkilökohtainen asiakaspalveluedustaja. VIP-tilin saadakseen täytyy tehdä vähintään 100 000 dollarin sijoitus. VIPit pääsevät Trading Centraliin 4 kuukauden ajaksi ilmaiseksi sekä myös ilmaisen henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan.

FXGM Suomen vivut

FXGM tarjoaa hyvät vivut ja ne ovat myös neuvoteltavissa. Vipua voidaan nostaa jopa 1:100 asti opetteleville treidaajille. Aivan aloitteleville treidaajille tarjolla on 1:40 vipu ja kokeneille treidaajille maksimivipu on 1:200. Spredien vaihteluväli on suuri ja joustava. Voit olla yhteydessä FXGM Suomeen ja pyytää itsellesi sopivaa vipua. Kaikkiin spredeihin sisältyvät välityspalkkiot. Niitä ei siis veloiteta erikseen treidaajilta. Spredit vaihtelevat ja ovat kapeampia Kulta, Timantti- ja VIP-tileissä. Niiden spredi on keskimäärin noin 2 pippiä suurille valuuttapareille kuten esimerkiksi EUR/USD-parille. Muille eli Hopea- ja Discovery-tileille spredit ovat keskimäärin 3 pippiä.

Asiakaspalvelu toimii

FXGM Suomi panostaa asiakaspalveluun. Voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa arkipäivisin kello 7-19 välillä. Heidän nettisivuillaan on myös livechat, jossa voit saada vastaukseen kysymyksiisi reaaliaikaisesti. Voit myös yhteyttää yritykseen sähköpostitse tai esimerkiksi WhatsApp-palvelun kautta.

FXGM:llä maksutapoina käyvät pankkisiirto sekä Visa ja Mastercard. Sijoitettujen varojen nostaminen tapahtuu nostolomakkeen täyttämällä tai sitten ilmoittamalla nostettavan summan treidaustilin nostot-kohdassa. Nostopyyntöjen käsittelyaika on yksi pankkipäivä, mutta valitsemastasi maksutavasta riippuu se, milloin ne ovat nostettavissa.

FXGM Suomi on turvallinen

FXGM Suomi toimii Kyproksen turvallisuus ja vaihdantakomission eli CySEC:n taholta. Sitä valvoo myös Etelä-Afrikan finanssipalveluhallitus FBS. Sen tulee lisäksi noudattaa EU:n rahoitusmarkkinadirektiivin sääntöjä, joiden tarkoituksena on yhdenmukaistaa rahoitusvälineitä kaikissa jäsenvaltioissa EU:ssa. Näiden lisäksi FXGM Suomi kuuluu myös Investor Compensation Fund-yhtiöön, joka suojaa Kyproksen sijoituspalveluyrityksiin sijoittavia asiakkaita. Kyseinen yhtiö on perustettu Kyproksen lainsäädännön vaatimusten vuoksi. FXGM Suomi on toiminut jo yli kymmenen vuotta ja sillä on paljon asiakkaita, jotka ovat käyttäneet sen palveluita tyytyväisinä kauan. FXGM on luotettava vaihtoehto kaikille, jotka etsivät välittäjää online-kaupankäyntiin.

 

37 Replies to “Mikä on FXGM Suomi?”

 1. FXGM on 100 % luotettava!
  Unohda, mitä netissä sanotaan. FXGM on laillinen. Avasin tilin maaliskuun alussa 2018, tein kauppaa noin 3 viikkoa ja nostin sitten tuottoni. Nostoprosessi kesti 1-2 työpäivää ja se on uskomatonta. Tilinhoitajani myös rokkaa! Minun on myönnettävä, että löysin rekisteröitymisen ja tallettamisen jälkeen netistä huonoja arvioita ja olin ihan vainoharhainen. Lähetin tilinhoitajalleni linkkejä kamaliin arvioihin, mutta hän sanoi, että heillä on tiimi, joka on omistautunut näiden ongelmien ratkaisuun. Oloni helpottui hieman, mutta kun sain nostettua rahani niin nopeasti ja helposti, päätin, että minun on kirjoitettava hyvää palautetta. Jokainen, joka haluaa nähdä, voi ottaa yhteyttä minuun vahvistaakseen asian.

 2. Olen käynyt kauppaa FXGM:lla nyt 3 kuukautta. Kätevä välitysyritys, ei mitään erikoista. Toteutus on aika hyvä ilman uusintatarjouksia jne. Tekninen tuki vastaa nopeasti ja milloin tahansa, nostoprosessi on nopea ja läpinäkyvä. Alhainen hajotus. Mielestäni tälle välittäjälle kannattaa antaa mahdollisuus.

 3. FXGM:n demotili on loistava. Kokeilin sillä hetken aikaa ennen kuin aloitin todellisen kaupankäynnin, ja sen avulla pystyin harjoitella ja testata asioita ennen kuin kokeilin niitä todellisilla markkinoilla.

 4. Olen käynyt kauppaa FXGM:lla nyt useita kuukausia. Kaiken kaikkiaan olen melko tyytyväinen. En ole saanut suuria voittoja tähän mennessä, mutta harjoittelen vielä.

 5. Olin hyvin vaikuttunut heidän asiakastuestaan, koska he ovat erittäin ammattimaisia. Vietin paljon aikaa löytääkseni oikean välittäjän ja olen iloinen, että löysin lopulta FXGM:n 🙂

 6. Olen valinnut FXGM:n erillisten tilien ja muiden mukavien ominaisuuksien vuoksi. Idea säilyttää virtuaaliset rahani erillään välittäjän varoista vaikuttaa aika järkevältä, koska tallennan melko suuriakin summia. Lähetin välittäjän pyytämät paperit avatakseni VIP-tilin ja positiivisen vastauksen jälkeen siirsin 30 % talletuksistani tälle tilille. Toimitin välittäjälle myös pankin vahvistuksen pankkitilini loppusaldosta. Siten voin käyttää kaupankäynnissä 100 % varoistani, koska suurin osa siitä säilytetään erillään välittäjän tilistä, jotta voin suojella rahojani monilta riskeiltä. Virallinen menettely oli erittäin nopea ja tarkka. Oma tilinhoitajani on kohtelias ja ammattitaitoinen. Lisäksi tämä tili tarjoaa tukea markkina-analyyseihin sekä muita hyödyllisiä toimintoja. Ensiluokkaista palvelua!

 7. Olen aika uusi tässä minulla olisi edelleen opittavaa aiheesta. Kuitenkin alkuun päästäkseni kyselin ja keräsin joitakin faktoja syistä, miksi kaikki suosivat FXGM:ä eivätkä pankkien tarjoamia järjestelmiä. Tässä näitä syitä, muut korjatkaa, jos olen väärässä tai lisätkää, jos keksitte jotain:
  – Pankeissa on ihmeelliset ja kalliit hinnoittelut samoille palveluille kuin täällä, mikä lienee suurin vaikuttava tekijä FXGM:n suosioon. Myös hintojen vertailu pankeissa on tehty hankalaksi, vaikka he muuta väittävätkin. Asiakas joutuu kaikesta aina maksumieheksi vaikka sijoitukset tuottaisivat voittoa.
  – Vaikka olisi keskittänyt kaiken muun esimerkiksi tilin ja vakuutukset OP-Pohjolaan eli saisi kerrytettyä pisteitä, eivät bonukset riitä silti kattamaan ylimääräisiä kuluja ja sitä kautta treidaus tulee siellä ajan mittaan paljon kalliimmaksi.
  – Vivuttaminen ei onnistu pankissa, ainakaan yhtä helposti. En ole edes törmännyt siihen koskaan aikaisemmin.
  – Pankkien tarjoamat työkalut ovat huonompia tai ne puuttuvat kokonaan, kuten analyysit ja kännykkätyökalut. Ja minä arvostan niitä, koska haluan seurata tapahtumia reaaliajassa ja joskus tehdä pikaisia kauppojakin kännykän avulla.

 8. Minulla on ollut onneksi pitkään aika hyvä työ eikä työttömyysjaksojakaan ole koskaan tullut, joten olen pystynyt säästämään vuosien mittaan kaikki lapsilisät ja annoin ne pojalleni hänen täytettyään 18 vuotta. Pian hän viisaana poikana sijoitti rahansa eikä tuhlannut heti kaikkea juhlimiseen tai lenkkareihin, niin kuin hänen kaverinsa olisivat tehneet. Nyt hän on yli kaksinkertaistanut omaisuutensa FXGM:n avulla ja sijoittaa myös minun rahojani siellä! Olen ihan yllättynyt nykyajan tuomista mahdollisuuksista.

 9. Olen pienituloinen ja sain perintöä, joista aion säästää suurimman osan vanhuudenpäivilleni silloin käytettäväksi. Kysyin FXGM:n neuvojilta apua, kuinka saisin säilymään omaisuuteni varminten turvassa sijoittamalla ja paljon mainostettuja ETF juttuja käyttämällä. He neuvoivat minua laittamaan suurimman osan säästöistäni turvaan pankkitilille kasvamaan korkoa ja sijoittamaan riskillä vain pienen osan niistä. Tämä antoi minulle uskoa, että he ovat oikeasti ihmisen puolella eivätkä he ole ahneita ja pelkästään välityspalkkioiden perässä. Hienoa toimintaa, nyt siis sijoitin osan, jos vaikka tuurilla ne kasvaisivat hyvällä tuotolla ja loput ovat pankkitilillä turvassa myöhempiä vanhuudenpäivien kuluja varten. Pankin tapaamisessa muuten neuvottiin laittamaan kaikki johonkin aktiiviseen rahastoon, jonka tiedotteessa kuitenkin luki pienellä, että siinä on mahdollisuus menettää kaikki. Vaikka erikseen sanoin haluavani pitää rahani pahan päivän varana ja vanhuuden turvana. https://suomalainensijoittaja.com/fxgm-suomen-arvostelu/

 10. Soitin sijoituspalvelijalle ja kysyin neuvoa, kuinka paljon minun kannattaa sijoittaa ja mihin tuotteisiin. Hän kuunteli asiani kärsivällisesti ja tarkkaan tehden muistiinpanoja samalla. Kun olimme selvittäneet omaisuuteni, hän kertoi mikä osuus kannattaa sijoittaa nyt heti ja millaisella aikataululla kannattaisi tehdä lisäsijoituksia. Hän myös selitti tarkkaan kaikki vaihtoehdot ja vielä sellaisella tavalla, että minäkin ymmärsin ne oikein hyvin. Tämän jälkeen hän neuvoi hajauttamaan pääomaa varmuuden vuoksi eri kohteisiin, ettei ikävän yllätyksen tullessa menisi kaikki. Sen jälkeen hän kysyi, mitkä kohteet minua itseäni kiinnostaisivat eniten eikä tyrkyttänyt vain yhtä korkeakuluista rahastoa, kuten pankissa tehtiin. Valitsimme yhdessä summat, jotka kannattaa sijoittaa eri kohteisiin ja sen jälkeen siirsin sovitun summan heidän tililleen, josta kaikki kaupat suoritettiin. Nyt minulla on eri valuuttoja, kultaa ja kryptorahoja, vaikka en koskaan aikaisemmin ollut edes kuvitellut sijoittavani niihin. Heillä on myös ensimmäisille sijoituksille pääomasuoja, jota en ole tarvinnut edes käyttää. Olen nostanut voittojani sekä hemmotellut niillä itseäni ja miestäni. Olen todella tyytyväinen henkilökohtaiseen palveluun sekä ystävälliseen suhtautumiseen tavalliseen ihmiseen.

 11. Minua alkoi tympimään pankkien korkeat palkkiot ihan kaikessa sijoituksiin liittyvässä ja selvitin muita vaihtoehtoja varallisuuteni kasvattamiseen. Aikani nettiä selailtuani, löysin FXGM:n ja sen tarjoamat palvelut. Jätin heille yhteydenottopyynnön ja yllätyksekseni en saanutkaan epämääräistä sähköpostia, vaan minulle soitettiin jo samana päivänä ihan selvällä suomenkielellä. Sijoitusneuvoja vastasi kaikkiin kysymyksiini ja varmisti, että minulle ei jäänyt mitään epäselväksi. Hän luetteli kaikki kulut, joita sijoituksiin kuuluu ja verrattuani niitä sen hetkiseen kivijalkapankin kuluihin huomasin, että minua on ryöstetty kaikki nämä vuodet. Niinpä myin pankissa olleet sijoitukseni ja siirsin varani FXGM:n tilille, josta käsin pystyin aloittamaan treidaamisen ihan uudella helpolla tavalla, pienemmillä kuluilla ja sain jopa mahdollisuuden vivutukseen! VIP asiakkaana sain ensimmäisille sijoituksille suojan pääomalle vaikka sitä en lopulta tarvinnutkaan. Sain heiltä ilmaisen e-kirjan ja koulutuksen, sekä henkilökohtaisen tilivastaavan. Sain pääsyn verkkoseminaareihin ja erilaisia alennuksia, joiden avulla pääoman kartuttaminen käy entistäkin helpommin. Aivan mahtavaa, saan nyt enemmän tuottoa rahoilleni ja voin treidata hyvin mielin sekä voin ottaa koska tahansa yhteyden henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

 12. Kerran puhuessamme sijoituksista ja omaisuuden huolehtimisesta yleisesti, hyvä kaverini vihjaisi, että nykyään ei kannata seisottaa rahojaan inflaation syötävänä pankkitilillä ja hän suositteli vilkaisemaan FXGM:n nettisivuja. Olin ihan ihmeissäni, sillä luulin tienaavani säästöilläni pankissa jotain, mutta totta se oli. Korkoa ei makseta ja sen lisäksi pankki ottaa ihan kaikesta palkkioita, jopa rahojen pitämisestä tilillä. En ollut ikinä kuullutkaan mistään FXGM:stä, mutta tutustuin siihen ja moneen muuhun netissä sijoituspalveluita tarjoavaan pörssiin. Tutkittuani aikani näitä sivuja, löysin aivan uuden maailman sijoittamiseen. Helpoimmalta ja luotettavimmalta tuntui heti kaverini mainitsema FXGM ja sen suoja pääomalle ensimmäisille sijoituksille. Kirjauduin sisään ja epäluuloisena luin tarkkaan pariinkin kertaan heidän ohjeensa läpi selvittääkseni, mikä juoni siinä on kyseessä. Mitään juonta ei ollut, joten siirsin ensin alkupääoman sijoitustililleni ja päätin alkaa sijoittamaan muutenkin kuukausittain osan palkastani samaan paikkaan. Tutustuin heidän koulutusosioonsa ja opin ihan uusia asioita pääomien käytöstä ja indekseistä sekä hyödykkeistä. Nyt olen tehnyt jo pidemmän aikaa kauppoja heidän helpolla systeemillään ja tehnyt ihan hyviä voittoja. Voin suositella muillekin ja varsinkin nyt, kun raha vain menettää arvoaan pankkitilillä maatessaan matalien korkojen aikana.

 13. Pidän tästä systeemistä todella paljon, sillä sitä on helppo käyttää ja kaikki sen käyttö onnistuu kännykällä tai tabletilla sovelluksella nimeltään Mobile PROfit ja netistä käyttämällä selaimessa WebProfitia, jota ei tarvitse edes asentaa erikseen. Täytyy myöntää, että olen aikamoinen nakkisormi, mutta ainakin minulle käyttöönotto sujui mukavan helposti ja tabletillakin kohtien naputtaminen onnistuu ihan vaivatta. Ei ole tarvinnut näin kesällä mennä sisälle tietokoneen äärelle tutkimaan kursseja, vaan kaikki on onnistunut pihalla istuessa viileämmässä ilmassa. Otin pörssin mukaan jopa veneilemään, sillä netti toimii nykyään melkein kaikkialla. Siinä sitten iltaisin ongella ahvenaa narratessa tein muutamat hyvät kaupat ja sain seuraavana päivänä ostettua hienoa viiniä pihvin kanssa nautittavaksi. Emäntä oli ihan ihmeissään, että olenpas minä hövelillä ja paljon normaalia iloisemmalla tuulella ja vielä niin usein saman loman aikana. Vieraatkin ihmettelivät runsasta ja antoisaa tarjoilua, jota meillä oli tänä kesänä tarjota. Silti loma ei rasittanut lompakkoani ollenkaan, vaan paikkasin kulut loman jälkeen kotiuttamalla voittojani. Hieno kesä!

 14. Hei kaikki! Mä huomasin, että joku urpo levittää netissä valheita FXGM-sivusta, koska se ei itse osannut sijoittaa ja oli menettänyt rahaa. Totta kai rahaa häviää ihan kaikissa sijoituksissa, jos niitä ei seuraa ja myy ajoissa tai, jos ostaa liian kalliilla jotain. Pitäisi vähän harkita itkupotku raivareitaan ennen kuin mokaa itsensä kaiken kansan nähden netissä. Itselläni kaikki on sujunut hyvin tässä palvelussa ja voittojen kotiutus toimii hienosti.

 15. Tuli joskus asennettua Mobile Profit sovellus kännykkään ja ainakin androidissa tämä toimii moitteetta. Perustin tilin ja sijoitin ensimmäiset pari tonnia luottokortilla. Se kävi kätevästi ja luottokortin laskun tullessa, nostin sen pari tonnia takaisin sinne. Silti tilille jäi vielä yli tuhat euroa, joten sain aika hyvän voiton lyhyessä ajassa. Kaikesta vaivattomuudesta ja helppoudesta innostuneena sijoitin lisää myöhemmin suoraan pankkisiirrolla ja olen siitä lähtien sijoittanut kuukausittain pienempiä summia. Tuttavien mielestä voittoprosentti on kuulemma niin korkea, että jotain on pielessä. Sellaista en ole huomannut ja olen nostellut rahaa takaisin tililleni aina suuremman oston rahoittamiseksi ilman mitään ongelmia. Tätä menoa pääsen eläkkeelle aikaisemmin kuin olin edes ajatellut. Annan täydet viisi tähteä.

 16. Olen ollut aktiivinen sijoittaja jo nuoruudesta lähtien ja siksi olinkin hieman yllättynyt kuullessani FXGM:n WebProfit ohjelmasta, joka toimii nettiselaimessa. Yleensä olen tutkinut tarkkaan kaikki uudet mahdollisuudet sijoittaa, mutta olin ilmeisesti keskittynyt ihan vääriin asioihin sijoittajan kuplassani. WebProfitin avulla pääsen sijoittamaan valuuttoihin, jalometalleihin, kryptovaluuttoihin ja moneen muuhun. Olen tahkonnut voittoja entistä nopeammin ja hieman harmittaa, että tajunnut tätä aikaisemmin. Onneksi olen nyt mukana ja tiedän tienaavani aika mukavasti tulevaisuudessakin. Koska, olen säästäväinen luonne ja minulla on sijoituksissa päämääränä aikainen eläke, en ole nostanut kuin pari kertaa rahaa täältä ja niilläkin ostin osakkeita lapsilleni, koska säännöt estävät oman tilin pitämisen alaikäisiltä. Oikein hyvä kauppapaikka ja suosittelen kaikille sijoittamisesta kiinnostuneelle!

 17. FXGM on erittäin luotettava ja laillinen järjestelmä, vaikka muualla netissä toisin saatetaankin väittää. Avasin kaupankäyntitilin noin puoli vuotta sitten, koska olin kiinnostunut kokeilemaan jotain uutta järjestelmää aiempien huonojen kokemusten jälkeen. Talletin tilille aluksi varovaisesti pienemmän summan, jolla kävin kauppaa noin kuukauden ajan, minkä jälkeen nostin tuottoni onnistuneesti ja nopeasti. Tämän jälkeen uskalsin tallettaa heti suuremman summan, jonka avulla olen tehnyt paljon onnistuneita kauppoja ja olen saanut nostettua ansaittuja voittoja useita kertoja ilman minkäänlaisia ongelmia. Olen törmännyt netissä huonoihin arvioihin, minkä vuoksi halusin kirjoittaa oman palautteeni todistaakseni nämä väitteet vääriksi! Antakaa tälle järjestelmälle edes mahdollisuus. Lupaan, että tulette varmasti yllättymään iloisesti.

 18. Aloittelijatkin pääsevät tutustumaan sijoitusmarkkinoihin helposti FXGM:n opetusmateriaalien ja vinkkien avulla. Demotili on loistava, koska sen avulla voit opetella järjestelmän käyttöä ja harjoitella tekniikoita ja strategioita ennen omien kovalla työllä ansaittujen rahojen sijoittamista. Olen nyt käynyt itse kauppaa oikealla kaupankäyntitilillä useita kuukausia ja olen ollut oikein tyytyväinen tähän luotettavaan ja hyvin toteutettuun järjestelmään. He tarjoavat aika ajoin myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka piristävät aina päivää. Olen ansainnut mukavasti taskurahaa sijoittamalla erilaisiin sijoitustuotteisiin. En tosin ole vielä ansainnut mitään valtavia summia, mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen menestykseeni, koska en ole jäänyt ainakaan tappiolle. Harjoittelen jatkuvasti ja ehkä taitojen karttuessa pääsen minäkin nauttimaan suuremmista ansioista!

 19. Pidän tästä järjestelmästä todella paljon, koska se on todella luotettava, avoin ja helppokäyttöinen. Kaupankäynti onnistuu myös älypuhelimella, joten kaupankäynti on mahdollista missä tahansa, vaikka kauppajonossa! Olen onnistunut nostamaan voittojani todella nopeasti ilman mitään ongelmia. Myös suuremmat summat on maksettu tililleni viipymättä. Minun ei ole koskaan tarvinnut epäillä, saanko rahojani takaisin, koska asiakaspalvelu on hoitanut asiat aina niin sujuvasti ja nopeasti.

 20. Olen totaalisen kyllästynyt pankkien ja monien muiden välitysliikkeiden korkeisiin palkkioihin, epämääräisiin palveluihin ja asiakkaiden varojen ryöväykseen. Onneksi löysin FXGM:n kaupankäyntijärjestelmän ja sen kattavan tuotevalikoiman monien sijoitustuttujeni suosituksesta. Jätin heille yhteystietoni heidän sivustonsa kautta ja pian he jo soittivatkin minulle ja tiedustelivat tarpeitani ja kokemustani sijoittajana. Tilinhoitaja vastasi kaikkiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin, joten lopetimme puhelun vakuuttunein mielin. Pian puhelin jälkeen päätin avata kaupankäyntitilin FXGM:lle ja siirsin kaikki sijoituksemme yhteen paikkaan, jotta pystyisin käymään kauppaa nopeammin, helpommin, selkeämmin ja halvemmin! Aluksi pääsin myös tutustumaan erilaisiin verkkokursseihin ja oppaisiin sekä sain monia alennuksia, joiden avulla sijoittamisen aloittaminen oli entistäkin helpompaa ja vaivattomampaa. Olen todella iloinen, koska saan rahoilleni enemmän tuottoa ja voin käydä kauppaa vain yhdessä paikassa lukuisien eri välittäjäsivustojen sijasta. Elämäni ja kaupankäyntitottumukseni ovat helpottuneet huomattavasti, ja aikaa jää enemmän kaikkeen oleelliseen! Voin suositella tätä lämpimästi kaikille sijoittamista harkinneille, koska myös aloittelijat voivat päästä mukaan kaupankäynnin maailmaan ilman yletöntä vaivannäköä. https://suomalainensijoittaja.com/fxgm-suomen-arvostelu/

 21. Kuulin ystävältäni, että rahoja ei kannata seisottaa vain pankkitilillä, koska inflaatio voi syödä kaikki vähäisetkin tuotot. En ollut koskaan tullut edes ajatelleeksi, ettei rahoja kannata seisottaa vain pankkitilillä. Siksi päädyin FXGM:n sivustolle ja tutustuin heidän tarjoamiin moniin eri sijoitusmahdollisuuksiin. Sivusto näytti niin lupaavalta ja olin kuullut monia positiivisia kommentteja kyseisestä järjestelmästä, että päätin rekisteröityä ja avata oman sijoitustilin. Luin aluksi kaikki käyttöehdot todella huolellisesti, ettei missään ole jotain porsaanreikiä, jotka jäisivät minulta huomaamatta. Tutustuin myös erilaisiin ohjemateriaaleihin ja tutustuin alustan käyttöön. Kaikki näytti todella hyvältä, joten uskaltauduin tallettamaan sijoitustililleni osan palkastani. Päädyin sijoittamaan kryptovaluuttoihin ja indekseihin ja nyt olen jo jonkin aikaa sijoittanut kuukausittain osan palkastani ja tehnyt menestyneitä kauppoja heidän helppokäyttöisellä järjestelmällään, enkä voisi olla tyytyväisempi. Olen ansainnut ihan mukavia voittoja tämän palvelun avulla ja toivottavasti tulen jatkossakin menestymään yhtä hyvin. Kehotan kaikkia muitakin tutustumaan FXGM:n sijoituspalveluun ja tuotevalikoimaan, jotta tekin pääsette viemään varallisuutenne täysin uudelle tasolle! https://forexsuomen.wordpress.com/2018/09/12/fxgm-tarjoaa-turvallista-vaihtelua-sijoittajalle/

 22. Oon ollut mukana FXGM:ssä jo yli vuoden! Ennen pelailin kasinopelejä netissä jopa vähän ongelmaksi asti. Lopulta läheiset herätti tajuamaan tilanteen typeryyden, heitin rahaa hukkaan konetta vastaan koko ajan! Tähän lähdin rakkaan tyttöystävän tuella hakemaan vaihtoehtoa. Ainut järkevämpi keino hillitä talouden tappiokäyrää ja saada samat kiksit oli lähteä sijoittamaan pikkusummaa netissä. Kokeneena nettikasinoiden kiertäjänä lähdin testailemaan FXGMn systeemejä ja etsimällä etsin merkkejä huijauksesta. Ihan turhaan! Heittelin pikkusummaa peliin aina tilaisuuden tullen ja pikkuhiljaa aloin saada kivaa tuottoa. Minusta on reilua, että sivusto myös varoittaa muuveista, joista voi seurata koko potin menetys! Olispa tälläinen toiminto ollut myös silloin kun vielä hakkasin rahojani nettikasinoon! Alan pikkuhiljaa FXGMn tuottojen avulla päästä jaloilleni peliveloista, saan samat kiksit valuuttakaupasta ja voin taas katsoa itseäni peiliin! Olen kääntänyt voitoksi peliputken ja sen voin sanoa, että oma pää sietää riskiä huomattavasti keskiverto jäppistä enemmän. Aloittamista harkitsevalle suosittelen ekirjan lukemista ja verkkokurssin käymistä, saa huomattavasti otettua termejä haltuun ja tietää, mitä voi edes kysyä omalta asianhoitajalta.

 23. Harkitsin mieheni kanssa sijoittamista, kun lapset olivat lähteneet pesästä ja asuntolaina maksettu.
  Tilille alkoi jäädä joitakin satasia joka kuukausi. Pienen vertailun jälkeen totesimme pankkiin säästämisen olevan yhtä tyhjän kanssa. Osakekurssitkaan eivät päätä huimanneet tuotoillaan, lisäksi välityspalkkiot olivat suuria kaikkialla. Kerralla pitäisi ostaa osakkeita ainakin tuhansilla euroilla. Luimme myös valuuttasijoittamisesta, kirjallisuuden mukaan sijoitettavaa pitäisi olla satoja tuhansia, ja se liikkuisi hitaasti ja kalliisti eri pankkien välillä. Aikamme pähkäilimme asiaa ja sitten osuimme FXGMn sivuille. Kerrankin ns. tavallinen pulliainenkin pystyy hyötymään valuuttakurssien sahaamisesta! Sijoitukset liikkuvat ketterästi, apua saa aina asianhoitajalta ja tilannetta pääsee seuraamaan joka hetki omasta kännykästä! Nyt ihan kinastelemme mieheni kanssa, millä tavalla mikäkin maailmapoliitikan tapahtuma tulee valuuttakursseissa näkymään! Useinmiten olen oikeassa, jotenkin naisen vaisto auttaa näkemään kurssien liikkeet Trumpin ja Kiinan johtajien sapelin kalistelussa. Kaikenkaikkiaan mukanaolo valuuttatreidauksessa on tuonut kivaa lisäkasvua säästöillemme ja vähän uutta harrastustakin! Välillä harmittaa vain se, ettemme lähteneet mukaan jo paljon aikaisemmin! Olisi nimittäin lainakin lyhentynyt nopeammin ja lapsille ollut antaa vähän alkupottia itsenäisen elämän alkuun. Mutta tietysti parempi myöhään kuin ei milloinkaan, odotamme huolettomia eläkepäiviä!

 24. Aluksi oli epäileväinen valuuttatreidauksen hyödyistä muuhun sijoittamiseen verrattuna. Lähdin testailemaan demoympäristössä, sitten vielä luin e-kirjan ja kävin verkkokurssin. Demoympäristö osoitti, että olisin tienannut ihan kivasti, jos olisin lähtenyt sijoittelemaan oikeaa rahaa. Varovaisesti lähdin laittamaan pientä pottia oikeaan kaupankäyntiin ja vähitellen opin käyttämään myös automaattista kaupankäyntiä. Opin kirjaimellisesti pistämään rahat poikimaan samalla kun nukuin! Koska olin lähtenyt liikkeelle pienellä budjetilla ilman mitään erityistä tavoitetta tai aikarajaa, jätin kaikki tuotot uudestaan sijoitettavaksi. Nyt kahdessa vuodessa olen saanut sijoitukselleni rutkasti paremman tuoton, kuin millään muulla sijoitustavalla samassa ajassa! Vaikka yksittäinen kauppa voi tulla hiukan kalliimmaksi kuin vertailemillani muilla alustoilla, on FXGM:n mobiilisovellus ja tiheät uutiset kuitenkin arvostettavaa palvelua. Erittäin myönteistä on myös, se että kaupan koko kustannus on heti nähtävissä hinnassa, mitään piilokuluja ei lisätä. Sijoittamiseen kuuluu, että välillä voittaa ja välillä häviää, mutta yritän pitää jäitä hatussa ja hajauttaa sen verran, etten ikinä menetä aloituspottiani, vaan pahimmassakin tapauksessa häviän vain sen, minkä olen aiemmin voittanut. Onneksi pitkällä tähtäimellä olen kivasti plussan puolella!

 25. Vaikka FXGM:ää halutaankin dissata vanhan GTCM:n sotkujen takia, niin ite oon kokenu tämän järkeväksi systeemiksi omalle sijoitustyylilleni. Käyn kauppaa aika harvakseltaa, joten hiukan tavallista isompi pip ei varsinaisesti tunnu missään. Se mistä tykkään, on kaksi eritason sprediä, pääsen jo sijoittelemaan kokeneiden spreadilla ja homma rokkaa. Alusta toimii notkeasti ja voin seurailla tilannetta ihan näppärästi, vaikka usein miten en tartu täkyihin. Ite sijoittajana uskon pitkän aikavälin kehitykseen ja otan vaikka hetkellisesti hiukan takkiin ja pitkällä tähtäimellä potti kehittyy kuitenkin vakaasti. Ihan aloittajalle suosittelen ehdottomasti maksuttoman verkkokurssin käymistä sekä sen järeän e-kirjan lukemista. Myös oma ”tukihenkilö” elikäs asianhoitaja on aloittelijalle näppärä apu. Tälläinen ulkomaalaisen sijoitustuotteen dissaaminen on jotenkin niin tyypillistä suomalaista touhua! Meidän omat pankit huijaa meitä koko ajan ylisuurilla palvelumaksuilla ihan joka ikinen päivä, mutta se ei tunnu yhtään niin pahalta, kun siihen on totuttu. Kypros on tänä päivänä sijoitusfirmojen suurvalta, ja no, Suomi ei ole. Miettikää sitä. Euroopan unioniin on kuuluttu jotain kakskyt vuotta, mutta vieläkin ollaan ihan metsässä. Mutta siitähän hyöytyy eniten ne, jotka nyt lähtee mukaan.

 26. Olen treidannut jo useita vuosia FXGM:n kautta ja olen ollut oikein tyytyväinen tähän systeemiin sekä laajaan sijoitustuotteiden valikoimaan, jota he tarjoavat. Olin ihan aloittelija, kun tutustuin tähän ja sijoittamiseen, mutta aloittaminen oli helppoa hyvien ohjelmien kanssa ja sivustolta löytyvät oppaat, kurssit ja muut ohjeet auttoivat myös kaikessa. Avuliaan tilinhoitajan neuvoilla sain varmuuden aluksi käytettävistä summista ja muista rahansiirtoon liittyvistä asioista. Jos on käyttänyt nettipankkia tai ostanut koskaan mitään netistä, niin tämänkin käyttö sujuu helposti. Jos epäilee kykyjään hallita ohjelmia oikein, saa siihenkin apua ja neuvoja, joten en usko kenenkään joutuvan pähkäilemään niitä kovin pitkiä aikoja.
  Itse pidän paljon kännykän appsista Mobile PROfit ja sillä voin kurkistella sijoituksiani vaikka odottaessani jotain. Sillä voi tehdä myös sijoituksiakin, jos hyvä sauma sattuu kohdalle eikä pääse tietokoneelle juuri sillä hetkellä.
  Käymme voitoilla jo säännöllisesti joko laskettelemassa tai etelässä talvilomien aikaan ja kesälläkin ylimääräinen raha on ihan kiva lisä, mikäli lomien aikaa sattuukin satamaan ja haluaa poistua maasta jonnekin kauemmaksi.
  Minulla ei ole palvelusta mitään valittamista, vaan ihan päinvastoin, voin suositella muillekin!
  https://fi.quora.com/Miten-kaupank%C3%A4ynti-forexin-kanssa-FXGM-ll%C3%A4-2019

 27. Serkkuni neuvoi minua kokeilemaan FXGM:n avulla sijoittamista, kun kyselin häneltä mahdollisia kohteita rahoilleni. Hän itse on sijoittanut paljon kauemmin ja sen kyllä huomaa omaisuuden määrästä ja elintavoista. Hänen ei tarvitse pihistellä mistään ja lomarusketus on aina päällä. Itsekin olen pian pääsemässä samaan ja olen jo ajatellut lyhentäväni viikoittaisten työtuntieni määrää jatkossa.
  Serkkuni näytti kuinka helposti kaikki sujuu ja neuvoi kuitenkin harkitsemaan aluksi kahteen kertaan ennen kuin painaa kaupanvahvistus nappia. Muuten hän ei suostunut antamaan muuta kuin yleisiä neuvoja, koska hektisessä maailmassa voi eilisen hyvä vinkki olla huono tänään.
  Minä sitten luin huolellisesti koulutusmateriaalit sekä laitoin ensimmäiset sijoitukseni varovaisesti menemään. Ja hyvinhän niissä kävi, sillä jäin voitolle seitsemästä kun sijoitin kahdeksaan kohteeseen. Tuon aloituksen jälkeen tahti on ollut muutamasta kerrasta päivässä jopa muutamiin kymmeniin. Olen todennut, että vain omalla aktiivisuudella voi pärjätä ja menestyä. Jos ei huvita joskus sijoittaa, ei menetä mitään, mutta sen päivän tuotot jäävät saamatta. Voitolla ollaan ihan kivasti ja olemme lähdössä serkun kanssa perheinemme käymään Las Vegasissa pian, ihan pelkillä voittorahoilla siis. Jospa onni suosisi sielläkin ja kassa kasvaisi!

 28. Katselin pankin palveluneuvojan tarjousta rahastoon sijoittamisesta ja huomasin, että niiden tuotot pärjäävät harvoin edes indekseille, vaikka kulut ovat niin suuret. Käyrät ovat vuoden 2008 jälkeen hienosti ylöspäin, mutta jatkossa ne voivat mennä yhtä hyvin taas alaspäin vieden mukanaan myös ison osan pääomasta. Niistä muuten menee kulut vaikka sijoitus tuottaisi vain tappiota, joten päätin jättää ne muille. Minua ei tosin muutenkaan innostanut jättää rahojani makaamaan jonnekin kymmeniksi vuosiksi pienellä tuotolla, vaan haluan saada niille oikeaa tuottoa ja sitten ottaa tarvittaessa kaikki käyttööni.
  Selailin nettiä etsien sellaisia kohteita, joissa voi myös itse vaikuttaa varojen kasvuun omilla päätöksillään. Silmiini osui usein CFD, joka tarkoittaa hinnanerosopimusta. Voisin siis keinotella vaikkapa hopean hinnalla omistamatta sitä ollenkaan ja mikä parasta, löysin FXGM.com nettisivun, jossa voi sijoittaa vipusysteemillä maksaen vain osan sijoituksesta kerrallaan. Näin sain pääomani nopeammin ja tehokkaammin käyttööni, joten sijoitin sitä kautta välittömästi. Tämä on toiminut kohdallani voitokkaasti ja olen moninkertaistanut rahani lyhyessä ajassa. Kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *