FXGM Suomi arvostelut

FXGM Arvostelu

FXGM omistama Depaho Oy, on web-pohjainen CFD markkinapaikka perustettiin vuonna 2011. Yhtiön pääkonttori sijaitsee osoitteessa Artemisia Liikekeskus, 2. kerros, toimisto 104, 14 Charalambou Mouskou, 2014, Strovolosin, Nikosia, Kypros. Kehittyneen kaupankäyntijärjestelmänsä, PROfit, FXGM tarjoaa asiakkailleen sähköisen kaupankäynnin palveluja valuuttojen, varastojen, hyödykkeiden ja markkinaindeksien kautta. Kriittisemmin FXGM pystyy tarjoamaan asiakkailleen turvallisen kaupankäynnin kaupankäynnin ympärille

FXGM-videotarkistus

FXGM-määräykset

FXGM on rekisteröity Kyproksen sijoituspalveluyritys (CIF) ja sitä sääntelee Cyp 161/11 Kyproksen arvopaperikomissiosta (CySec). Tämä tarkoittaa sitä, että FXGM toimii Euroopan parlamentin rahoitusmarkkinadirektiivin (MiFID) suuntaviivojen mukaisesti. MiFID: n tavoitteena oli yhdenmukaistaa rahoitusalan sääntely-ympäristö Euroopan talousalueella (ETA).

FXGM luotettavuus

FXGM on vahvasti sitoutunut säilyttämään asiakkaiden luottamuksen. Välittäjä on siis vakavasti huolta asiakkaidensa varoista ja pyrkii säilyttämään asiakkaidensa varojen korkeimman suojan. Tämä osoittaa, että FXGM täyttää kaikki CySEC-vaatimukset. Lisäksi FXGM on myös Investor Compensation Fundin jäsen. Rahasto perustettiin pääasiallisena tavoitteena korvausten myöntämisessä sijoittajille, kun korvausrahaston jäsenet eivät pysty täyttämään sopimusvelvoitteitaan. Rahaston kautta sijoittaja voi saada enintään 20 000 euroa.

FXGM-kaupankäyntialustat

Jotta asiakkaat voisivat päästä rahoitusmarkkinoille, FXGM on tarjonnut kahta vähittäiskauppiaalle, PROfit ja MetaTrader 4 -alustalle.

WebPROfit-alusta

WebPROfit-alusta on web-pohjainen kaupankäyntialusta eikä vaadi ohjelmiston lataamista tai asennusta. Se on käyttäjäystävällinen ja tehokas uutiskanava ja kehittynyt kartoituspaketti. Se sisältää myös useita teknisiä indikaattoreita markkinoiden analysoinnin helpottamiseksi.

WebPROfit-alustan lisäksi FXGM on tarjonnut asiakkailleen MetaQuotes Softwaren suositun MetaTrader 4 (MT4) -alustan. Nopea ja luotettava MT4 tukee useita kieliä ja se on integroitu monien kaupankäyntityökalujen kanssa. Se tukee myös automaattista kaupankäyntiä ja on erittäin muokattavissa.

FXGM Mobile Business

WebPROfit-alustan lisäksi FXGM on tarjonnut asiakkailleen mobiiliystävällisen version PROfit-alustasta. Mobile PROfit -alustan avulla kauppiaat voivat nyt kaupata mihinkään älypuhelimeen tai mobiililaitteeseen. Applen AppStoren ja Google Playstoren maksuton Mobile Profit -alusta tukee reaaliaikaista hinnoittelua ja kaavioita.

FXGM kaupankäyntityypit / -välineet

FXGM-kauppiaat voivat käydä kauppaa Forex-, commodities- tai CFD-markkinoilla. Käytettävissä on yli 130 erilaista omaisuuslajia. Ne koostuvat 38 valuutanparista, 5 salausvaluutasta, 58 oman pääoman ehtoisesta instrumentista, 18 markkinaindeksistä ja 15 hyödyketyypistä.

FXGM tilityypit

FXGM tarjoaa asiakkailleen 5 eri kaupankäyntitilit, Discovery, Silver, Gold, Premium ja VIP.

Löytö

 • Alkuperäinen talletus 200 dollaria vähimmäismäärä
 • Ensimmäiset 5-10 suojatut paikat
 • Ilmainen e-kirja ja koulutus
 • Kaupankäynti yhdellä napsautuksella
 • Henkilökohtainen tilivastaava
 • Pop Up ilmoitukset
 • Sisäpiirikaupat
 • Verkkoseminaarit

Hopea

 • Alkuperäinen talletus vähintään 10 000 dollaria
 • Ensimmäiset 5-10 suojatut paikat
 • Ilmainen e-kirja ja koulutus
 • Kaupankäynti yhdellä napsautuksella
 • Henkilökohtainen tilivastaava
 • Pop Up ilmoitukset
 • Sisäpiirikaupat
 • Verkkoseminaarit
 • Kaupankäynti Keski (1 kuukausi)
 • Alennukset hyödykkeistä

Kulta

 • Alkuperäinen talletus vähintään 30 000 dollaria
 • Ensimmäiset 5-10 suojatut paikat
 • Ilmainen e-kirja ja koulutus
 • Kaupankäynti yhdellä napsautuksella
 • Henkilökohtainen tilivastaava
 • Pop Up ilmoitukset
 • Sisäpiirikaupat
 • Verkkoseminaarit
 • Kauppakeskus (2 kk)
 • Alennukset hyödykkeistä
 • Alennukset indekseillä
 • Alennukset suurin FX

palkkio

 • Ensimmäinen talletus jopa 50 000 dollariin
 • Ensimmäiset 5-10 suojatut paikat
 • Ilmainen e-kirja ja koulutus
 • Kaupankäynti yhdellä napsautuksella
 • Henkilökohtainen tilivastaava
 • Pop Up ilmoitukset
 • Sisäpiirikaupat
 • Verkkoseminaarit
 • Kauppakeskus (3 kk)
 • Alennukset hyödykkeistä
 • Alennukset indekseillä
 • Alennukset suurin FX
 • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

VIP

 • Ensimmäinen talletus jopa 50 000 dollariin
 • Ensimmäiset 5-10 suojatut paikat
 • Ilmainen e-kirja ja koulutus
 • Kaupankäynti yhdellä napsautuksella
 • Henkilökohtainen tilivastaava
 • Pop Up ilmoitukset
 • Sisäpiirikaupat
 • Verkkoseminaarit
 • Kauppakeskus (4 kk)
 • Alennukset hyödykkeistä
 • Alennukset indekseillä
 • Alennukset suurin FX
 • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

 

13 Replies to “FXGM Arvostelu”

 1. FXGM’n sovellus on todella hyvä rahan ansaitsemiseen helposti…
  Tämä on loistava sovellus rahan ansaitsemiseen, tallettamiseen ja nostamiseen sekä minulla on siellä paras tilinhoitaja… Suosittelen tätä kaikille ystävilleni… Jään odottelemaan lisää tuottoja… Rakastan tätä rahakonetta

 2. Olen tehnyt kauppaa FXGM:ssa yli vuoden. Alusta on todella hyvä. Minulla on ollut ongelmia varojeni nostamisen kanssa, koska järjestelmässä on ollut joitain ongelmia. Mutta FXGM:n asiakaspalvelu auttoi minua ratkaisemaan ongelman nopeasti, jotta voin nostaa rahani. Eli voit avata tilin ja tehdä kauppaa luottavaisesti

 3. Parhaat sivustot ansaita rahaa!
  FXGM on yksi parhaista sivustoista ansaita rahaa. Loistava asiakaspalvelu sekä yllättävän nopean nostot. Suositeltu sivusto RAHAN ansaitsemiseen helposti!!

 4. Hei kaverit, kirjoitan tänne, koska toivon, että joku kokenut FXGM:n käyttäjä voisi antaa minulle tietoa ja vastauksia.
  Aion käyttää FXGM:a ensimmäiseen forex-kauppaani, mutta en ole vieläkään varma, ovatko heidän palvelunsa, asiakaspalvelunsa, alustansa jne. hyviä ja luotettavia.
  Voisiko joku antaa minulle tietoa? Ansaitsitko enemmän rahaa? Vastaavatko he asiakkaille?

 5. Auttoi minua paljon!
  Tein virheen ja peruutin talletuksen, mutta lyhyt sähköposti asiakaspalveluun ratkaisin ongelman. Ainoa ongelma on, että ensimmäinen talletukseni ei näy vielä FXGM:n alustalla. Muuten olen todella tyytyväinen.

 6. Loin tilin ja kirjauduin sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Sitten talletin rahaa ja yritin kirjautua takaisin sisään, mutta jokin meni pieleen. Sitten yritin palauttaa salasanani, mutta sain edelleen vain virheilmoituksia! Nyt en pääse tilille, jonka olen juuri luonut.

  Muokkaus: ongelma ratkesi, koska FXGM:n asiakaspalvelutiimi otti minuun heti yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi. Hyvin ystävällinen ja palvelualtis, suosittelen

 7. Se on tunnettu yritys ja sillä on valtava uskottavuus. Älä lue tätä paskaa petoksista ja rahannoston viivästyksistä. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia viivästysten, tarjousten tai varojen siirtämisen kanssa. Mieti vaikka, kuinka moni ihminen on valittanut huonosta palvelusta, mutta menettänyt rahaa ainoastaan ahneuden ja pelon vuoksi? FXGM toimii täydellisesti. Kaupankäyntialusta (olen muuten heidän mobiilialustansa, PROfitin suuri fani) on yksi alan parhaista ja se on säännelty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *