forex kaupankäynti

Kryptoanalyysi: Nousevatko Bitcoinin, Litecoinin ja Bitcoin Cashin hinnat?

Vaikka tekisit henkeen ja vereen kauppaa altcoineilla, näiden suurien kryptovaluutoiden muutokset vaikuttavat usein koko markkinoihin.

Kryptovaluutta-alan kuukausia kestäneen hintojen taantuman jälkeen BTC:n ja ETH:n hinnat nousivat viime viikolla kun SEC ilmoitti, että niitä ei luokitella arvopapereiksi.
Vaikka kävisitkin kauppaa altcoineilla etkä halua olla missään tekemisissä Bitcoinin kanssa, suurten kryptovaluuttojen muutokset vaikuttavat usein koko kryptovaluuttamarkkinoihin. Bitcoinin avulla ansaittu raha on usein (esimerkiksi) IOTA:n kautta ansaittua rahaa, vaikka vaikutukset saattavat näkyä vasta muutaman tunnin tai muutaman päivän kuluttua.

Onko nyt oikea aika ostaa?

Tarkastellaan suurimpien kryptovaluuttojen hintojen muutoksia saadaksesi lisätietoa kaupankäynteihisi.

Bitcoin

bitcoin

Viime viikolla nähtiin suhteellisen hyvää nousua kun Bitcoinin hintataso nousi yli 6 130 dollariin Yhdysvaltain dollaria vastaan. Viikon aikana BTC/USD – pareilla käytiin kauppaa yli 6 500 ja 6 600 dollarin vastustustasoilla. Tämä siis tarkoittaa, että Bitcoinien myyjät onnistuivat vastustamaan 6 700 vastustustasoa.

Tämä aiheutti negatiivisen reaktion ja hinnat laskivat alle 6 660 pivot-pisteen. Tämän johdosta myös Fibonaccin taso laski alle 50 prosenttiin pohjalta 6 122 dollarista huipulle 6 731 dollariin.

Muutaman kerran hintataso laski jopa alle 6 500 dollarin 100 tunnin yksinkertaisen liukuvan keskiarvon yhteydessä. Hintataso takertui kuitenkin 61,8 prosentin Fibonaccin tasoon viimeisimmän aallon aikana.

Tämän viikon alhaisimmat tasot olivat noin 6 325 ja 6 230 dollaria. Jos hinta jää jälkimmäisen yläpuolelle, es voi mahdollisesti jopa nousta.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash osoitti pientä elpymistä aloittaen viikon alhaisimmasta tasosta 799 dollarista Yhdysvaltain dollaria vastaan ja nousten sitten yli 840 ja 850 dollarin vastustustasolle. Ennen myyjien ilmaantumista, kauppoja tehtiin jopa yli 900 dollarin arvolla.

Laskeva reaktio syntyi, koska 900 dollarin vastustusta ei ollut lähellä. Tämä aiheutti Bitcoinin hinnan putoavan nopeasti alle 850 dollarin tukitason.

100 tunnin liukuvalla keskiarvolla nähtiin huomattava alaspäin suuntautuva liike, jonka aikana hinta laski alle 840 dollarin tason. Hinta pysyy tällä hetkellä 825 dollarin tukitasolla, mikä vastaa viimeisimmän aallon 76,4 % Fibonaccin tasoa.

Lyhyesti sanottuna pohjimmainen alue pysyy 799 dollarissa kun taas korkein taso 910 dollarissa. Jos laskusuunta etenee alle 825 dollarin, hintatasot joutuisivat kohtaamaan valtavia paineita.

Litecoin

Litecoin

Viime viikolla Litecoinin hinta nousi yli 95 dollariin Yhdysvaltain dollaria vastaan. Tietyissä kohdissa LTC/USD – paria myytiin jopa yli 100 dollarilla ennen myyjien ilmaantumista.

Valuutan hinta ei jäänyt 100 dollarin tasolle, mikä aiheutti laskusuunnan ja hintojen laskun alle 100 ja 98 dollarin tukitasojen. Fibonaccin taso laski myös 50 prosentin alapuolelle, jolloin pohjataso oli 88,76 dollarissa ja huippu 102,91 dollarissa.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *