Forex-guruksi

Miten tulla Forex-guruksi: Mindfulness ja aamurutiinit

Tee kauppaa kun olet virkeimmilläsi.

”Aikainen lintu madon nappaa” – tämän sanonnan variaatioita esiintyy lähes jokaisessa kulttuurissa. Ja jokaisen menestyneen forex-kauppiaan tulisi sisäistää tämä: toimimaan opettelu päivän ensimmäisestä hetkestä alkaen on ehkä tärkein tapa, joka jokaisen kauppiaan tulisi omaksua.

Varhainen aloitus parantaa energiatasoja ja keskittymiskykyä. Aivan kuin kaikki ihmiskehon muutkin osat, jopa terävimmätkin mielet väsyvät pitkän päivän myötä. Hyvin teknisessä – ja usein stressaavassa – työympäristössä, kuten kryptovaluuttojen markkinoilla, työskentely voi olla hyvin vaativaa ja henkisesti kuluttavaa. Siksi onkin järkevää tehdä kauppaa terävimmällä mielellä.

Henkinen kestävyys on kuitenkin vain yksi tekijä. Aikaisin nouseminen tarjoaa myös päätöksentekoon enemmän joustavuutta. Oppimistekniikat, jotka optimoivat käytettävissä olevaa rajallista aikaa, on tärkeää sekä menestyksen että terveyden kannalta. Nämä itsekuria ja mielenrauhaa koskevat tekniikat tunnetaan yleisimmin nimellä ”mindfulness”.

Mindfulness-harjoitteet

Tarjolla on runsaasti tieteellisiä todisteita, jotka toteavat, että työpäivän kaksi ensimmäistä tuntia ovat kaikkein tuottavimmat; jopa keskittyneimmät ja motivoituneimmat yksilöt kokevat saavutuksissaan luonnollista hidastumista noin klo 15.

Näin ollen päivän alussa syntyviä ansioita tulisi pitää kaupankäyntipäivän ytimenä: myöhemmin saavutettavat ovat vain tervetullutta bonusta. Eli mitkä käytännölliset vaiheet takaavat aikaisen aamun menestystarinat?

  • Terveellisesti syöminen on aina järkevää, eikä aamiaista saa koskaan unohtaa. Valitse sen sijaan terveellisiä vaihtoehtoja, jotka vapauttavat energiaa hitaasti koko aamun ajan, kuten kaurapuuroa, mysliä tai puuroa.
  • Monet menestyneet yrittäjät luottavat aikaisen aamun harjoittelun tarjoamaan energiapiikkiin. Valitsitpa sitten kävelyn, juoksun, painoharjoittelun tai joogan, urheileminen ensimmäisenä aamulla tarjoaa energiaa kehon uuvuttamisen sijaan. Monet asiantuntijat luottavat teknologiaan ja henkilökohtaisiin laitteisiin, jotka auttavat heitä toteuttamaan aamun harjoittelurutiinejaan. Jos kamppailet aikataulujen noudattamisen kanssa, tämä voi olla hyödyllinen apu.

Seuraavana tulee itse mindfulness.

  • Käytä ennen töitä 10–15 minuuttia suunnitellaksesi päivän tavoitteita. Keskity mieleen ja keskittymistasoon sekä poista kaikki häiriötekijät. 15 minuutin meditaatio parantaa keskittymiskykyä sekä lisää huomiotasi yksityiskohtiin kun tarvitset sitä eniten. Yksinkertaistettuna 2-5 minuutin keskittyminen hengitykseen ja ympäristöön voi auttaa asettamaan päivän takaisin perspektiiviin.

Lopuksi, tee saavuttamisesta tapa.

  • Menestyneimmät forex-kauppiaat ovat oppineet asettamaan pieniä tavoitteita 20-minuutin aamurutiiniinsa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sängyn petaamista tai sähköposteihin vastaamista ennen klo 8. Mitä tahansa valitsetkaan, valitse yksi tehtävä, jonka toteutat juuri ennen töiden aloittamista. Kyseessä on ensimmäinen saavutus, johon koko loppupäivä rakentuu.

Ensimmäisen Mindful-aamun jälkeen

 Tietenkin kun olet luonut hyvän rutiinin, seuraava vaihe on toistaa samaa mindfulness-kaavaa päivästä toiseen. Jotkut paljon saavuttavat yksilöt, kuten Mark Zuckerberg ja Albert Einstein, ovat vieneet rutiinit äärimmäisyyteen pukeutumalla tismalleen samoihin vaatteisiin joka aamu, jotta heidän mielensä ei häiriinny vaatteiden valitsemisen monimutkaisesta prosessista.

Mutta jos et ole kiinnostunut muodista, voit rentoutua, sillä tarjolla on lukuisia muitakin tapoja edistää kurinalaista mieltä. Vaikka forex-kauppiaan ei ole pakko valita työasua, harjoitus toimii esimerkkinä menestyneiden yksilöiden ajattelutavasta: he tyhjentävät mielensä kaikista häiriötekijöistä, mikä edistää heidän keskittymiskykyään.

Joten sen sijaan, että käytät samoja vaatteita joka päivä, syö samanlainen aamiainen; 10 minuuttia samoja meditatiivisia ajatuksia; 10 minuuttia samoja harjoituksia. Jokainen 20 minuutin aamurutiini vahvistaa mindfulnessin etuja ajatuksissasi ja käyttäytymisessäsi.

Tietoinen lähestymistapa puolestaan auttaa sinua ymmärtämään paremmin jokaista menestyneen forex-kauppiaan kymmentä käskyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *