Mobile PROfit

Mobile PROfit Kaupankäyntialusta.

Mitä tarkoittaa ‘kaupankäyntialusta’?

Kaupankäyntialusta on ohjelmisto, jonka kautta sijoittajat ja kauppiaat voivat avata, sulkea ja hallita tilejään välittäjän kautta. Onlinevälittäjät tarjoavat usein verkkokaupan alustoja joko ilmaiseksi tai diskonttokorolla vastineeksi rahastoidun tilin ylläpitämisestä ja / tai tietystä määrästä osto- ja myyntitapahtumia kuukaudessa.

Sijoittajat puolestaan voivat seurata tilejään sekä tehdä kaupankäyntiin liittyviä päätöksiä helposti erilaisten kaupankäyntialustojen avulla. Usein näillä alustoilla tarjotaan myös monia muita ominaisuuksia ja uutisia markkinoiden tapahtumista.

FXGM:n WebPROfit tarjoaa nyt myös puhelimiin räätälöidyn helppokäyttöisen palvelun nimeltään Mobile PROfit. Mobile PROfit on tarjolla Androidille ja iOS-käyttöjärjestelmälle. Ohjelma on ladattavissa ilmaiseksi molemmille alustoille Google Playsta tai Applen App Storesta.

Se on helppo ladata ja asentaa sekä sen käyttö tehty mahdollisimman sujuvaksi ja miellyttäväksi. Juuri tämän miellyttävän käyttökokemuksen ansiosta on helpompaa keskittyä itse kaupantekoon. Tarvittaessa omat tapahtumat näkyvät nopealla vilkaisulla puhelimen tai tabletin näytöltä.

Mobileissa sovelluksissa on parasta tietysti liikkuvuus. Voit käydä kauppaa ihan milloin tahansa ja melkein missä tahansa, kunhan käytettävissä on internet-yhteys. Siis käytännössä koko Suomessa ja Pohjoismaissa sekä suurimmassa osassa muutakin Eurooppaa ja muuta asuttua maailmaan. Tabletin tai älypuhelimen kanssa sinulla on mahdollisuus tehdä sijoituksia jopa mökillä istuessasi veneessä ongella tai paistattelemassa päivää omalla terassillasi.

Tai vaikka toisen terassilla oluen ääressä. Jopa grillauksen yhteydessä voit seurata markkinoiden tapahtumia tai oman kaupankäyntisi historiaa tai muita päivän tietoja. Oletko joskus kesken lätkämatsin tai vaikka jalkapallopelin halunnut vilkaista sijoituksiasi? Ei huvittaisi siirtyä tietokoneelle, mutta asia jää kuitenkin kaivamaan mielessä ja ottelun seuraamisesta ei meinaa tulla yhtään mitään. Ihminen on kuitenkin kärsimätön luonteeltaan ja päähän tuntuu joskus mahtuvan vain yksi asia kerrallaan. Kaiva kännykkä taskusta tai napauta tablettiasi ja voit tarkistaa tapahtumat nopeasti ja reagoida tekemällä mieleisiä myyntejä tai ostoja, jos niihin on tarvetta.

Sijoittaminen on oikeasti näin helppoa nykyään eikä enää tarvitse mennä pankin ruuhkaiseen konttoriin viemään sinne hiekkaa kengissään tai edes mennä oman tietokoneen ääreen miettimään seuraavaa kaupankäynnin siirtoaan tai tutkimaan markkinoilla tapahtuneita muutoksia. Sen kuin kaivat kännykkäsi taskustasi tai tablettisi esille ja alat tutkimaan päivän markkinatilannetta ja tekemään päätöksiäsi niiden perusteella. Voit myös aloittaa kaupankäynnin heti silloin, kun mieleesi juolahtaa jokin uusi idea, eikä sinun tarvitse odottaa pääsyä tietokoneen äärelle tai alkaa odottamaan kannettavasi käynnistymistä. Kaiken tämän voit tehdä myös vaikkapa kaupan kassajonossa odottaessasi omaa vuoroasi. Jos oikein hyvin käy, niin saatat jopa tehdä hyvän tilin samaan aikaan, kun muut vain seisovat kärsimättöminä odottamassa omaa vuoroaan kassalle.

Käyttämällä mobiiliversiota voit tehdä päätöksiä heti, kun markkinoilla tapahtuu jotakin tärkeätä ja saat myös tiedon muutoksista nopeammin suoraan kännykkääsi. Tämä tekee sijoittamisesta tietenkin mielenkiintoisampaa ja turvallisempaa, koska tiedät, että olet mukana kaikessa, mitä markkinoilla tapahtuu ja tiedät sen heti, etkä vasta kotona tietokoneen äärellä istuessasi tai mentyäsi aamulla töihin ja avattuasi työasemasi odottelun jälkeen.

Tietokoneissa on vielä ikävänä puolena se, että ne alkavat päivittämään ohjelmistojaan juuri silloin, kun sinun pitäisi päästä nettiin tekemään kauppaa tai suunnittelemaan uusia bisneksiä.

WebProfitin käyttö onnistuu kännykällä ja tabletilla samalla tavalla kuin tietokoneesi ääressä ollessasi, kun lataat FXGM Mobile PROfit ohjelman käyttöösi älypuhelimeesi tai tablettiisi. Voit tarkistaa valuuttakurssit, tutkia kaavioita ja tehdä sijoituksia heti halutessasi ja paljon helpommin kuin ollessasi pelkän tietokoneen varassa. Ei tarvitse edes nousta nojaamaan sohvalla eteenpäin ja se vasta on helppoa!

Mobile PROfit ohjelman tärkeimmät ominaisuudet ovat siis helppokäyttöisyys ja käytön mukavuus. Kannattaa siis ladata se ilmaiseksi ja aloittaa helppo elämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *