Onko Fortissio luotettava vai huijausta?

Sisällysluettelo

Fortission kaupankäyntimaksut ja -resurssit. Miten se toimii?
Fortission tilityypit
Fortissio-alustat
Fortissio-työkalut
Fortission yleiskatsaus
Päätelmä

Mielipiteemme vuonna 2022

Fortissio Ruotsi on täysin säännelty tuotemerkki, joka tekee kaupankäynnistä turvallista asiantuntemuksesi tasosta riippumatta. Olitpa kokenut kaupankävijä tai aloittelija, voit hyötyä sadoista CFD-sopimuksista erilaisilla rahoitustuotteilla sekä muutamista erittäin kehittyneistä kaupankäyntityökaluista.

Johdanto

Fortissio pyrkii tarjoamaan oppimisen ja kaupankäynnin mahdollisimman tehokkaan yhdistelmän. Välittäjänä se antaa ainutlaatuisen näkökulman kaupankäyntiin käyttämällä uusimpia, intuitiivisia ja helppokäyttöisiä alustoja verkkokaupankävijöille.

Hyödyllisten kaupankäyntityökalujen lisäksi saat käyttöösi kaiken tarvitsemasi taloustiedon. Hallitset kaupankäyntitiliäsi täysin ja mistä päin maailmaa tahansa. Sen lisäksi saat käyttöösi erilaisia teknisiä ja analyyttisia työkaluja, päivittäisiä uutisia ja markkinapäivityksiä sekä mahdollisuuden seurata käskyjäsi milloin vain. Voit käyttää eksklusiivisia resursseja milloin vain ja mistä tahansa paikasta käsin. Fortissio perustettiin vuonna 2011, ja sen on VIE FINANCE A.E.P.E.Y.S.A:n tuotemerkki, joka on Kreikan rahoitusalan sääntelyviranomaisen, Hellenic Capital Markets Commission (HCMC), valtuuttama ja sääntelemä.

Välittäjänä Fortissio on Vie Finance A.E.P.E.Y. S.A.:n lisensoima ja sääntelemä tuotemerkki, joka on Hellenic Capital Market Commissionin (www.hcmc.gr) valtuuttama ja lisensoima lisenssinumerolla 4/792/20.7.2017, sekä vakiintunut sivuliike Saksassa BaFinin tunnusnumerolla 157432.

Fortissiossa ovat kaupankäynnin kohteena valuutat, osakkeet, hyödykkeet, indeksit, kryptovaluutat ja muut CFD-instrumentit.

Fortission kaupankäyntimaksut ja -resurssit. Miten se toimii?

Fortissio on täysin lisensoitu CFD-välittäjä, jonka käytössä on satoja rahoitusresursseja. Kaupankäynnin kohteena ovat osakkeiden, indeksien, hyödykkeiden, valuuttojen, kryptovaluuttojen ja muiden omaisuuserien CFD-sopimukset.

Fortissio
Fortissio on täysin lisensoitu CFD-välittäjä

Fortissio ei peri palkkiota kaupan avaamisesta hajontapalkkion lisäksi. Se voi periä välityspalkkion rahoitusomaisuuden ostamisen ja myynnin helpottamiseksi kaupankäyntitilisi kautta. Välityspalkkiot vaihtelevat kaupan tyypin, rahoitusomaisuuden tyypin ja kaupankäyntitilisi mukaan. Jos välityksesi ei täytä markkinatoimeksiantoa, sinulta ei yleensä veloiteta välityspalkkiota. Fortissio perii myös rahoituspalkkioita. Rahoituspalkkio lasketaan yön yli avoimiksi jätetyistä positioista. Se veloitetaan kello 00.00 GMT seuraavasti:

Valuutat
0,015 % yön yli altistumisesta

Hyödykkeet
0,020 % yön yli altistumisesta

Indeksit
0,015 % yön yli altistumisesta

Osakkeet
0.05 % yön yli altistumisesta

ETF-rahastot

0,015 % yön yli altistumisesta

Synteettiset johdannaiset
Vipuvaikutus x3: 0,018 % yön yli altistumisesta
Vipuvaikutus x5: 0,030 % yön yli altistumisesta
Vipuvaikutus x20: 0,120 % yön yli altistumisesta
Vipuvaikutus x15: 0,09 0 % yön yli altistumisesta
Vipuvaikutus x10: 0,060 % yön yli altistumisesta
Vipuvaikutus x7: 0,042 % yön yli altistumisesta

Kryptovaluutat
0,50 % (vähittäismyyntiasiakkaat) – 0,50 % (ammattilaisasiakkaat)

Hallinnollinen maksu
Mikäli kaupankäyntiä ei harjoiteta vähintään kolmen (3) kuukauden ajan, yhtiö pidättää oikeuden periä neljännesvuosittain veloitettavan 150 euron maksun.

Omaisuudet

Kuten jo sanottu, Fortissio tarjoaa satoja CFD-sopimuksia erilaisista hyödykkeistä. Kaupankäynnissä ei ole olemassa taattua menestyksen kaavaa, mutta parhailla kaupankävijöillä on todennäköisesti hyvin hajautettu ja tasapainoinen sijoitusportfolio, jossa on erilaisia omaisuuseriä. Jos tarkastelet Fortission tarjontaa tarkemmin, huomaat, että saat juuri tämän. Portfolio sisältää kaiken valuutta-CFD-sopimuksista osakkeisiin, hyödykkeisiin, indekseihin ja kryptovaluuttoihin. Parasta on se, että voit hyödyntää kaikkia näitä omaisuuseriä avaamalla yhden kaupankäyntitilin ja käyttämällä Fortission yksinkertaista alustaa.

Fortission tilityypit

Ensimmäiset kymmenen harjoittelua varten tarkoitettua positiota ovat yksi arvokkaimmista eduista, joita Fortissio tarjoaa uusille asiakkailleen. Voit siis käydä kauppaa kantamatta huolta rahan menettämisen vaarasta ja oppia samalla alustamme käyttöä. Kaikki alkuvaiheessa hävityt rahat maksetaan takaisin kaupankäyntitilillesi samoin kuin mahdolliset voitot.

Fortissio
Ensimmäiset kymmenen harjoittelua varten tarkoitettua positiota ovat yksi arvokkaimmista eduista, joita Fortissio tarjoaa uusille asiakkailleen

Voit valita erilaisista tilityypeistä, jotka ovat tarjolla kaikille vähittäismyyntiasiakkaille.

PERUS-tili
(Tilin pääoma 200 – 1 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist

DISCOVERY-tili
(Tilin pääoma 2000 – 4 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist
Hinnanalennus 5 %
Jatkoalennus 5 %
BITA3
BITA5
BITA10

SILVER-tili
(Tilin pääoma 5 000 – $9 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist (1 kuukausi)
Hinnanalennus 10 %
Jatkoalennus 10 %
BITA3
BITA5
BITA10

GOLD-tili
(Tilin pääoma 10 000 – 14 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist (2 kuukautta)
Hinnanalennus 15 %
Jatkoalennus 15 %
BITA3
BITA5
BITA10
BITA15

DIAMOND-tili
(Tilin pääoma 15 000 – 29 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist (3 kuukautta)
Hinnanalennus 20 %
Jatkoalennus 20 %
BITA3
BITA5
BITA10
BITA15

VIP Account
(Tilin pääoma 30 000 – 49 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist (4 kuukautta)
Hinnanalennus 25 %
Jatkoalennus 25 %
BITA3
BITA5
BITA10
BITA15
BITA20

PRESTIGE-tili
(Tilin pääoma 50 000 – 74 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist (4 kuukautta)
Hinnanalennus 30 %
Jatkoalennus 30 %
BITA3
BITA5
BITA10
BITA15
BITA20

SUPERIOR-tili
(Tilin pääoma 75 000 – 99 999 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist (4 kuukautta)
Hinnanalennus 35 %
Jatkoalennus 35 %
BITA3
BITA5
BITA10
BITA15
BITA20

INFINITY-tili
(Tilin pääoma> 100 000 dollaria)

Saat:
Ilmaisen e-kirjan
Ilmaista koulutusta
Henkilökohtaisen asiakaspalveluedustajan
Kaupankäynnin sisäpiiriläinen
One Click Trading
POP UP -HÄLYTYKSET
Autochartist (4 kuukautta)
Hinnanalennus 40 %
Jatkoalennus 40 %
BITA3
BITA5
BITA10
BITA15
BITA20

Fortissio-alustat

Fortissio käyttää kahta huippuluokan kaupankäyntialustaa. Web PROfit ja Mobile PROfit ovat kaksi erityyppistä PROfit-alustaa.

Web PROfit -alusta on täysin verkkopohjainen, eikä se edellytä lataamista, asentamista tai päivityksiä. Se on yksi suosituimmista kaupankäyntialustoista, jota miljoonat asiakkaat eri puolilta maailmaa käyttävät. Kauppojen välitön toteutus, uutissyötteet ja suora tuki alustalla ovat vain muutamia PROfit-alustan lukuisista kaupankäyntityökaluista. Kaupankävijät voivat räätälöidä mukautettavat ominaisuudet omien vaatimustensa ja kokemustasonsa mukaisiksi helposti.

Fortissio
Fortissio käyttää kahta huippuluokan kaupankäyntialustaa – Web PROfit ja Mobile PROfit

Mobile PROfit on alustan mobiiliystävällinen ja optimoitu versio. Se sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin verkkoversio, mutta on sujuvampi ja kompaktimpi. Voit ladata ohjelman iOS- ja Android-laitteille ja hyödyntää kaikkia keskeisiä ominaisuuksia, kuten helppoa käyttöliittymää, ilman erillistä koulutusta.

Fortissio-työkalut

Talousuutiset, talouskalenteri, tekstiviestipalvelut ja valuuttakaaviot ovat vain muutamia Fortission kehittyneistä työkaluista, jotka voivat auttaa sinua parhaiden strategioiden kehittämisessä. Autochartist puolestaan on ehkäpä kehittynein tekninen analyysityökalu, sillä se säästää aikaa tuomalla esiin mahdollisuuksia ja suodattamalla suuria tietomääriä. Kun olet rekisteröitynyt, sinulle nimitetään myös oma asiakaspalvelun edustaja, joka auttaa sinua löytämään vastauksia kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja esittelee sinulle alustan. Toinen Fortission huomattava etu on, että asiakasturvallisuus on sille keskeisessä asemassa. Turvallisuus on taattu tiukoilla talletus- ja nostomenettelyillä.

Fortission yleiskatsaus  

Olitpa aloittelija tai kokenut kaupankävijä, Fortissio tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja ja jännitystä valuutta- ja CFD-kaupankäynnin alalla. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka sisältää kaikki kaupankävijöiden tarvitsemat taloudelliset tiedot, tuo oman lisänsä jännittävään kaupankäyntikokemukseen. Fortissiolla voit käydä kauppaa yli 140 CFD:llä useilla eri kaupankäynnin kohteilla, kuten valuutalla, hyödykkeillä, kryptovaluutoilla ja indekseillä, kaikki erittäin kapealla hajonnalla myös korkean volatiliteetin aikana. Välityksemme tarjoaa erilaisia ​​vipuvaihtoehtoja ja on täysin lisensoitu ja säännelty. Se takaa, että omaisuutesi on aina turvassa.

Päätelmä

Fortissio Ruotsi kaventaa kuilua uusien ja kokeneiden kauppiaiden välillä lähentämällä heitä matkalla kohti yhteistä tavoitetta. Jos olet vasta aloitteleva kaupankävijä, Fortissio opastaa sinua matkasi jokaisella askeleella, jotta et häkeltyisi. Jos taas olet kokenut kaupankävijä, voit aloittaa heti tositoimet ja saada käyttöösi tarvitsemiasi tietoja oikeaan aikaan. Fortissio on turvallinen, täysin säännelty verkkopohjainen CFD-kaupankäyntialusta, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoitusinstrumentteja ja lukuisia kehittyneitä tutkimustyökaluja, jotka auttavat sinua kehittymään entistä paremmaksi kaupankävijäksi.

Fortissio Ruotsi – usein kysyttyä

K: Kuinka paljon minun pitäisi tallettaa, kun avaan tilin?

V: Lisätietoa Fortission erilaisista tilityypeistä ja niiden edellyttämistä vähimmäistalletuksista saat sivuston Tuotteet-osiosta.

K: Miten voin tallettaa varoja Fortissiolle?

V: Fortissiolla voit tallettaa varoja luottokortilla, pankkisiirrolla tai e-lompakkoa käyttämällä. Varojen tallettaminen suoraan kaupankäyntialustalle on tehty helpoksi. Fortissio hyväksyy kaikki suurimmat luottokortit sekä vaihtoehtoisia maksutapoja, kuten NETTELLER, Skrill ja Webmoney.

K: Miten voin nostaa varoja?

V: Voit nostaa varoja milloin vain. Huomaa, että Fortissio pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelyä oman turvallisuutesi takia. Petosten- ja rahanpesun torjuntavaatimusten mukaisesti rahasi maksetaan sille pankkitilille tai kortille, jolla olet rahoittanut kaupankäyntitiliäsi. Käsittelyaika on 2-6 päivää käyttämästäsi maksutavasta ja tiliäsi hallitsevasta rahoituslaitoksesta riippuen.

K: Millaisia provisioita peritään?

V: Fortissio ei peri alustoillaan provisiota kaupankäynnin hajonnan lisäksi.

K: Olenko verovelvollinen?

V: Fortissio ei vähennä eikä maksa veroja puolestasi. Verovelvollisuuksien hoitaminen on omalla vastuullasi.

K: Onko Fortissio huijausta?

V: Ei, Fortissio on lisensoitu ja täysin säännelty välittäjä, Vie Finance A.E.P.E.Y. S.A.:n tuotemerkki, joka puolestaan on a rekisteröity kreikkalainen sijoitusyhtiö jota Hellenic Capital Market Commission (www.hcmc.gr) lisensoi ja valtuuttaa lisenssinumerolla 4/792/20.7.2017, sekä vakiintunut sivuliike Saksassa BaFinin tunnusnumerolla 157432.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *